Welkom bij Fleurs Passie
  Unieke en ambachtelijke (bruids-)taarten en gebak

Bruidstaart

Hoera! Jullie gaan trouwen! Zo'n geweldig mooie dag wil ik graag extra speciaal maken met een prachtige bruidstaart die helemaal samen met èn naar jullie wensen is samengesteld.

Wat jullie wensen ook zijn, ik weet zeker dat we samen tot een prachtig ontwerp kunnen komen.

De bruidstaart... Een eetbaar kunstwerk dat niet alleen perfect past bij het thema van het huwelijksfeest, maar ook nog eens heerlijk smaakt. Tijdens een speciale proeverij kunnen de diverse opties worden besproken en natuurlijk geproefd.

De proeverij zal zo'n drie maanden van tevoren plaats vinden. Voor de proeverij vraag ik jullie een moodboard te maken met daarop ideeën en wensen voor de taart. Tijdens de proeverij bespreken we alle wensen. Ik zal daarna een offerte op maat maken.

Een bruidstaart is pas echt af als de decoraties perfect aansluiten bij wat de taart uit moet stralen. Of de taart nu versierd is met een houten taarttopper, verse bloemen (wellicht dezelfde als het bruidsboeket), eetbaar bladgoud of een handgemaakt bruidspaar, ik zorg ervoor dat het resultaat perfect is. Heb je een idee voor een fantastische topper? Neem deze dan mee naar de proeverij.

Willen jullie je gasten meer bieden dan alleen een bruidstaart? Dan kunnen jullie ook kiezen voor een sweet table: een uitgebreid buffet met heerlijke zoetigheden. Vind de bruiloft overdag plaats en willen jullie in de avond de gasten met iets bijzonders verrassen? Dan is er ook de optie van cupcakes of cakesicles die volledig in de stijl van de bruidstaart zijn gemaakt. 


Informeer naar alle mogelijkheden voor bruidstaarten via het contactformulier of mail naar info@fleurspassie.nl.

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram