Welkom bij Fleurs Passie
 Pure en ambachtelijke (bruids-)taarten en gebak

Taart en gebak

Of je nou een stapeltaart, themataart, smashcake, (Franse) gebakjes of een stijlvolle, enkellaagse taart wil... Alles kan!
Elke gelegenheid vraagt om zijn eigen soort lekkernij en zijn eigen stijl. Daarnaast heb je ook je persoonlijke voorkeuren voor uitstraling en uiterlijk van een taart. Samen met jou bespreek ik alle wensen en maak ik 'a cake to remember'.

Ook voor gebak en/of luxere koeken ben je bij mij aan het juiste adres. Tartelettes zijn bijvoorbeeld mooie eenpersoonsgebakjes. Een heerlijke Franse klassieker die in allerlei smaken te verkrijgen zijn. Uiteraard zijn allerlei andere soorten gebak ook mogelijk.

Wil je liever kleine gebakjes waar geen vorkje voor nodig is? Dan kom je uit bij de friandises: kleine, zoete gebakjes die je tussen duim en wijsvinger kan vastpakken.

Voor alles geldt dat ik rekening kan houden met allergieën en/of intoleranties als dat wenselijk is.

Alles maak ik zelf wat in de taart zit. Jams, vullingen, cakesoorten... alles wat je kan verzinnen. De ingrediënten zijn puur, vers, kwalitief goed en het liefst uit de eigen streek. En aangezien ik in de Betuwe woon, komt dat laatste helemaal goed.


Wil je meer informatie of een bestelling plaatsen? Ga dan naar mijn contactpagina.

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram