Welkom bij Fleurs Passie
  Unieke en ambachtelijke (bruids-)taarten en gebak

Tarieven

Bruidstaart
Ruim vooraf kunnen jullie als bruidspaar in spé een proeverij voor jullie droomtaart reserveren. Kosten voor de proeverij bedragen € 25,00 voor twee personen en worden in mindering gebracht als jullie een bestelling plaatsen hoger dan € 150,00. 

Een bruidstaart gaat vanaf €6,00 per persoon.

De bruidstaart is helemaal naar wens en op maat gemaakt; smaken, kleuren en decoraties zijn door jullie zelf te kiezen tijdens de proeverij. 

Willen jullie bijvoorbeeld een sweet table, bijpassende cupcakes  of andere lekkernijen dan behoort dat ook tot de mogelijkheden. Ik zal een offerte op maat maken, nadat alle wensen en ideeën met jullie zijn besproken.

Binnen een straal van 15 km rondom Kerk Avezaath worden er geen bezorgkosten gerekend naar de trouwlocatie. Daarbuiten wordt € 0,40 cent per kilometer gerekend met een minimum van € 15,-.
Bezorgen betekent alleen het brengen van de taart naar de locatie. Wil je graag een tafel opgebouwd en aangekleed hebben, dan is dat niet inbegrepen in de bezorgkosten. Hiervoor gelden aparte tarieven. Indien gewenst kan dit besproken worden tijdens de proeverij en in de offerte vermeld worden.

Taart
Een taart kan al vanaf € 4,00 per persoon. *
Deze taart bevat standaard twee lagen vulling. Een lagere of hogere taart kan natuurlijk ook; in dat geval zal de prijs anders zijn. In de prijs zijn geen extra's verwerkt. Dit wordt later berekend als het ontwerp van de taart helemaal bekend is.

De smaken, kleuren en andere wensen worden vooraf besproken.

Gebak
Gebak is er in allerlei soorten en maten. Hieronder volgen enkele voorbeelden:

  • Tartelettes € 3,00 per stuk, minimale afname 6 stuks, doorsnede 8 cm (bij bestelling van > 20 stuks van één soort € 3,15 per stuk).
  • Cupcakes vanaf € 2,30 per stuk, minimale afname 6 stuks
  • Grote tartelette (tarte) € 22,00 voor 6 - 8 personen
  • Fraisiertaartje € 20,00 voor 6-8 personen
  • Crèmeuxtaartje € 18,00 voor 6-8 personen
  • Cheesecake vanaf € 17,50 per stuk
  • Cakepops vanaf € 1,75 per stuk, minimale afname 10 stuks
  • Mini-cupcakes € 1,75 per stuk, minimale afname 10 stuks
  • Mini Bretonse Petit fours € 1,95 per stuk, minimale afname 10 stuks (bij bestelling van > 20 stuks €1,75 per stuk)
  • Mini cheesecake € 1,95 per stuk, minimale afname 10 stuks (bij bestelling van > 20 stuks €1,75 per stuk)

Allergeenvrij
Voor allergeenvrije taarten en gebak worden andere prijzen gerekend. Afhankelijk van wat u wilt bestellen, maak ik een prijs op maat. U moet rekening houden met een meerprijs op de bovenstaande tarieven.


N.B. 1
De bestelling dient u minimaal een week voor de besteldatum te betalen. Dit om te voorkomen dat een bestelling last minute geannuleerd wordt. Tevens is de bestelling bij betaling definitief en kan deze dan niet meer gewijzigd worden.

N.B. 2
Alles maak ik zelf wat er in de taart zit. De ingrediënten zijn puur, vers, kwalitatief goed en het liefst uit de eigen streek. 


* Er kan een meerprijs worden gerekend voor bijvoorbeeld een drip, macarons, verse bloemen, (persoonlijke) taarttoppers, themaspecifieke decoraties, (foto-)prints, gebruik van (blad-)goud.

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram