Welkom bij Fleurs Passie
  Unieke en ambachtelijke (bruids-)taarten en sweets

Workshops

Workshop Taart
Lijkt het jou leuk om je eigen taart te komen afsmeren en decoreren zoals jij dat wil? Dan kan je een workshop komen volgen bij Fleurs Passie. Gedurende de workshop komen er diverse technieken aan bod en kan je je helemaal uitleven met kleuren, sprinkles, drips en glitters.
Tijdens de workshop is er een hapje en drankje. Je gaat naar huis met je eigen gedecoreerde taart (voor circa 8 personen). De workshop duurt ongeveer 2,5 - 3 uur. Prijs € 47,50 p.p. (maximaal 4 deelnemers).

Data: volgt

Workshop Tartelettes
Lijkt het jou leuk om zelf tartelettes te komen maken? Heerlijke Franse gebakjes van zoet amandeldeeg met 2 soorten vullingen. Je bereid de tartelettes zelf voor, zodat deze afgebakken kunnen worden. Tijdens het bakken maken we met elkaar 2 verschillende vullingen.
Tijdens de workshop is er een hapje en drankje. Je gaat naar huis met 6 tartelettes in 2 verschillende smaken. De workshop duurt 2,5 - 3 uur. Prijs € 50,00 p.p. (maximaal 4 deelnemers).

Datum: volgt

Ouder-kind workshop TAART
Lijkt het jou leuk om samen met je (klein-)kind, nichtje of neefje een workshop taart te komen volgen? Dan kan je de workshop komen volgen bij Fleurs Passie. Gedurende de workshop smeert de ouder de taart af en mag het kind daarna de taart drippen en decoreren met toefjes en sprinkles en glitters.
Tijdens de workshop is er een hapje en drankje. Jullie gaan naar huis met je eigen gedecoreerde taart (voor circa 8 personen). De workshop duurt ongeveer 2,5 - 3 uur. Prijs per koppel (1 ouder en 1 kind) € 52,50. 
Maximale aantal deelnemers: 3 ouders met 1 kind per workshop.
Heb jij interesse om deze workshop te volgen? Stuur dan een mailtje naar info@fleurspassie.nl of  vul het contactformulier in op de contactpagina. 

Ouder-kind workshop CUPCAKES
Lijkt het jou leuk omm samen met je (klein-)kind, nichtje of neefje een workshop cupcakes bakken en decoreren te komen volgen? Dan kan je deze workshop volgen bij Fleurs Passie. Tijdens de workshop bakken we de cupcakes en maken we allerlei mooie toefjes crème bovenop (kan in verschillende kleuren) en versieren we deze met sprinkles.
Tijdens de workshop is er een hapje en drankje. Jullie gaan naar huis met 8 cupcakes. De workshop duurt ongeveer 2 uur. Prijs per koppel (1 ouder en 1 kind) € 32,50.  
Heb jij interesse om deze workshop te volgen? Stuur dan een mailtje naar info@fleurspassie.nl of  vul het contactformulier in op de contactpagina. Wil je graag samen met een vriend(in) een workshop komen volgen, maar staat er geen datum bij die past? Stuur via de contactpagina dan een bericht en dan kan er eventueel in overleg een workshop gepland worden. 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram